Produsele FlexCredit sunt concepute pentru a oferi soluții financiare în timp util situațiilor din viața noastră de zi cu zi când nu suntem pregătiți să facem față costurilor urgente. Împrumuturile rapide FlexCredit oferă asistența financiară necesară la momentul potrivit.
Produsul FlexOnline este un împrumut rapid de nevoi personale conceput pentru persoanele care lucrează și detin un venit regulat. Suma acestui împrumut poate varia între 800 și 8000 RON, în funcție de nevoile clientului. Perioada de rambursare a acestui credit rapid este, de asemenea, determinată la cererea împrumutatului. Ratele se platesc lunar si numărul acestora poate varia după cum urmează: 7/9/11/13 sau 16 luni.

Cum puteți obține un credit FlexOnline?

ACUM, Aveți ocazia să solicitați împrumutul de care aveti nevoie ONLINE, prin intermediul site-ului nostru!
Aplicați pentru împrumutul dorit. Procesul de aplicare durează doar 2 minute. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati suma dorita si perioada maxima de rambursare pe care o alegeti.

Urmati pasii indicati si procesul de aplicare 100% Online. Puteti primi banii cash intr-unul dintre birourile noastre sau direct in contul dumneavoastra. Totul este Online si in cel mai scurt timp cererea dvs va fi analizata.

De ce să alegeți un împrumut de la FlexCredit?

  • Primiți aprobarea în câteva ore;
  • Aveți posibilitatea de a specifica numărul de rate ale împrumutului;
  • Suma creditului va fi în conformitate cu posibilitățile dumneavoastra financiare;
  • Veți primi suma dorită, la cel mai apropiat birou sau direct in contul dvs.

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a accesa FlexOnline?

  • Varsta peste 18 ani;
  • Să aveți un document de identitate valabil;
  • Să demonstrați ca aveti un venit regulat.

Când să beneficiati de împrumutul rapid FlexOnline?

Contati pe FlexCredit ori de câte ori aveți nevoie de ajutor financiar urgent. Solicitați un împrumut rapid acum, și în câteva ore veți primi fondurile atât de necesare pentru a face față cheltuielilor neprevazute.

✅Aplica Online

✅Urmeaza pasii

✅Ia banii cash sau pe card!