Flex Afacere - Creditul pentru persoane juridice de la FlexCredit

FlexCredit iti finanteaza nevoile financiare fie ca esti persoana fizica sau juridica, pentru ca suntem aici sa acordam suport transparent si de calitate pentru o gama varianta de clienti aplicand conditii avantajoase pentru fiecare in parte. Pentru a putea oferi solutii tuturor categoriilor de potentiali clienti, FlexCredit a lansat produsul Flex Afacere, care se adreseaza oricarui tip de persoana juridica. Mai mult decat atat, FlexCredit îți pune la dispoziție un plan de creditare personalizat, in  functie de nevoile tale.

Persoanele juridice si ele au planuri, cheltuieli sau investitii de facut. Oamenii si firmele sunt atat de asemanatori incat ne-am decis sa oferim si firmelor credite rapide, fara birocratie si intrun timp foarte scurt. FlexCredit susține dezvoltarea micilor companii din România, oferind credite pentru afaceri, în condiții foarte avantajoase. Suma imprumutului Flex Afacere poate varia între 800 și 7000 RON, în funcție de nevoile clientului. Perioada de rambursare a acestui credit rapid este, de asemenea, determinată la cererea împrumutatului. Ratele sunt plătite săptămânal si numărul acestora poate varia după cum urmează: 15/20/25/35 sau 45 de săptămâni.

De ce sa alegeti Flex Afacere?

  1. Produsul este flexibil si adaptat fiecarei afaceri in parte;
  2. FlexCredit acorda acest imprumut chiar si Start-up-urilor cu minim 1 luna de activitate;
  3. Ai libertate in utilizarea sumei acordate exact asa cum tu iti doresti;
  4. Timp scurt de aprobare;
  5. Asigura fondurile necesare pentru plati urgente;
  6. Numar minim de documente necesare pentru analiza.

Exemplu reprezentativ:
În cazul unui împrumut de 1500 lei, pentru o perioadă de 25 saptamani, suma totală a dobânzii pentru perioada de utilizare a împrumutului va fi de 1135,15 LEI și suma totală a comisionului de administrare va fi de 239.85 LEI. Suma totală datorată, în cazul îndeplinirii corecte a tuturor obligațiilor care decurg din contractul de împrumut, în acest caz este de 2875 LEI, iar DAE (Dobanda Anuala Efectiva - APR) este de 1781.22%. Termenul minim de rambursare al
împrumutului FlexWeek este de 15 saptamani, iar cel maxim – 45 saptamani. APR maxim este de 3095%