Flex Week - Credit cu rate săptămânale de la FlexCredit

Produsele FlexCredit sunt concepute pentru a oferi soluții financiare în timp util situațiilor din viața noastră de zi cu zi când nu suntem pregătiți să facem față costurilor urgente. Împrumuturile rapide FlexCredit oferă asistența financiară necesară la momentul potrivit.

Produsul săptămânal FlexCredit este un împrumut clasic de nevoi personale conceput pentru persoanele care lucrează și detin un venit regulat. Suma acestui împrumut poate varia între 800 și 7000 RON, în funcție de nevoile clientului. Perioada de rambursare a acestui credit rapid este, de asemenea, determinată la cererea împrumutatului. Ratele sunt plătite săptămânal si numărul acestora poate varia după cum urmează: 15/20/25/35 sau 45 de săptămâni.

Cum puteți obține un credit săptămânal de la FlexCredit?

Aveți ocazia să solicitați împrumutul de care aveti nevoie în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastra: personal, online, prin intermediul site-ului nostru sau la numarul de telefon 021 9639

  1. Aplicați pentru împrumutul dorit, personal, cu consultantul dumneavoastra de credit. Procesul de aplicare durează doar câteva minute la cel mai apropiat birou FlexCredit sau, dacă doriți, direct la domiciliu.
  2. Solicitați un împrumut online. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele  și numărul de telefon și vă vom contacta pentru a vă completa solicitarea.
  3. Solicitati un credit la numarul de telefon 021 9639. Veti primi toate informatiile necesare si colegii nostri va vor pune in legatura cu cel mai apropiat birou regional.

De ce să alegeți un împrumut de la FlexCredit?

  • Primiți aprobarea în câteva ore;
  • Aveți posibilitatea de a specifica numărul de rate ale împrumutului;
  • Suma creditului va fi în conformitate cu posibilitățile dumneavoastra financiare;
  • Veți primi suma dorită, la cel mai apropiat birou.

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a accesa FlexCredit Saptamanal?

  • Varsta peste 18 ani;
  • Să aveți un document de identitate valabil;
  • Să demonstrați ca aveti un venit regulat.

Când să beneficiati de împrumutul rapid FlexCredit Săptămânal?

Contati pe FlexCredit ori de câte ori aveți nevoie de ajutor financiar urgent. Solicitați un împrumut rapid acum, și în câteva ore veți primi fondurile atât de necesare pentru a face față cheltuielilor neprevazute.