Flex Week - Credit cu rate săptămânale de la FlexCredit

Produsele FlexCredit sunt concepute pentru a oferi soluții financiare în timp util situațiilor din viața noastră de zi cu zi când nu suntem pregătiți să facem față costurilor urgente. Împrumuturile rapide FlexCredit oferă asistența financiară necesară la momentul potrivit.

Produsul săptămânal FlexCredit este un împrumut clasic de nevoi personale conceput pentru persoanele care lucrează și detin un venit regulat. Suma acestui împrumut poate varia între 800 și 7000 RON, în funcție de nevoile clientului. Perioada de rambursare a acestui credit rapid este, de asemenea, determinată la cererea împrumutatului. Ratele sunt plătite săptămânal si numărul acestora poate varia după cum urmează: 15/20/25/35 sau 45 de săptămâni.

Cum puteți obține un credit săptămânal de la FlexCredit?

Aveți ocazia să solicitați împrumutul de care aveti nevoie în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastra: personal, online, prin intermediul site-ului nostru sau la numarul de telefon 021 9639

  1. Aplicați pentru împrumutul dorit, personal, cu consultantul dumneavoastra de credit. Procesul de aplicare durează doar câteva minute la cel mai apropiat birou FlexCredit sau, dacă doriți, direct la domiciliu.
  2. Solicitați un împrumut online. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numele  și numărul de telefon și vă vom contacta pentru a vă completa solicitarea.
  3. Solicitati un credit la numarul de telefon 021 9639. Veti primi toate informatiile necesare si colegii nostri va vor pune in legatura cu cel mai apropiat birou regional.

De ce să alegeți un împrumut de la FlexCredit?

  • Primiți aprobarea în câteva ore;
  • Aveți posibilitatea de a specifica numărul de rate ale împrumutului;
  • Suma creditului va fi în conformitate cu posibilitățile dumneavoastra financiare;
  • Veți primi suma dorită, la cel mai apropiat birou.

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a accesa FlexCredit Saptamanal?

  • Varsta peste 18 ani;
  • Să aveți un document de identitate valabil;
  • Să demonstrați ca aveti un venit regulat.

Când să beneficiati de împrumutul rapid FlexCredit Săptămânal?

Contati pe FlexCredit ori de câte ori aveți nevoie de ajutor financiar urgent. Solicitați un împrumut rapid acum, și în câteva ore veți primi fondurile atât de necesare pentru a face față cheltuielilor neprevazute.

Beneficii Flex Pensionar - Asigurare Credite prin Metropolitan Life

Acum, FlexCredit România pune siguranța clienților pe primul loc! Alături de Metropolitan Life, ne-am adaptat nevoilor și dorințelor clienților noștri, iar acum, oferim o gamă largă de beneficii ce pot fi transformate în asigurarea financiară potrivita! Produsul de asigurare atașat creditelor de consum fără garanții, oferit de Metropolitan Life alături de FlexCredit România, are urmatoarele caracteristici:

✅Protecție financiară pe toată durata creditului

✅Pachet de asigurare cu gamă largă de acoperire a riscurilor

✅Este adaptabil și personalizabil tuturor nevoilor clienților

✅ Proces de înregistrare simplu și rapid

Două Pachete de asigurare complete sunt acum disponibile pentru clienții FlexCredit. Asigurăm o gamă variată de riscuri și oferim astfel SIGURANȚA clientului în cazul în care intervin situații neprevăzute.

Celebra zicală “Nu mi se va întampla mie” nu acoperă evenimentele pe care nu le putem controla. Astfel, în colaborare cu Metropolitan Life, punem la adapost familiile și ASIGURĂM riscurile financiare.

Metropolitan Life, se alatură FlexCredit România pentru un parteneriat stabil, în care scopurile comune sunt grija și respectul față de clienții aflați în centrul tuturor acțiunilor noastre. Împreună facem lucrurile mai simple și mai sigure!

Despre Metropolitan Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.