Flex Pensionar - Creditul pentru pensionari de la FlexCredit

FlexCredit ofera un produs special conceput pentru pensionari. Acest credit rapid prezinta conditii adecvate pensionarilor, iar procesul de aplicare este cat se poate de simplu. Solicitati un imprumut pentru pensionari rapid si usor si asigurati-va stabilitatea financiara necesara.

Este important sa stiti ca imprumutul pentru pensionari nu are restrictii de varsta. Oricine are un document de identitate valabil si primeste o remuneratie lunara sub forma de pensie poate solicita si beneficia de un astfel de credit.

Care sunt caracteristicile creditului pentru pensionari?

Imprumutul pentru pensionari este un produs care se ramburseaza cu rate lunare. Numarul de rate poate varia, in functie de suma imprumutului si de capacitatile de plata ale clientului. FlexCredit ofera diferite perioade de rambursare: 7/9/11/13 sau 16 luni.

Sumele acestui credit variaza intre 800 si 6000 de lei si sunt stabilite individual, in functie de nevoile fiecaruia.

Cum sa solicitati un imprumut pentru pensionari de la FlexCredit?

Alegeti cel mai convenabil mod de a aplica: personal la cel mai apropiat birou din tara, pe site-ul nostru sau apeland numarul nostru 021 9639.

  1. Solicitati imprumutul dvs. personal, la biroul nostru sau la consultantul dumneavoastra de credit. Procedura este usoara si se desfasoara fara probleme cu ajutorul angajatilor nostri la cel mai apropiat birou FlexCredit sau la fata locului, de acasa.
  2. Solicitati un imprumut online. Completati datele dvs. de contact aici, pe site, iar angajatul nostru va va contacta pentru a stabili urmatoarea etapa impreuna cu dumneavoastra.
  3. Solicitati un credit la numarul de telefon 021 9639. Veti primi toate informatiile necesare si colegii nostri va vor pune in legatura cu cel mai apropiat birou regional.

Ce documente sunt necesare pentru a aplica?

  • Document de identitate;
  • Dovada de venit – talon de pensie sau extras de cont.

Daca solicitati un imprumut pentru pensionar, puteti determina suma si numarul ratelor. FlexCredit va ofera consiliere financiara profesionala, termeni flexibili de rambursare, aprobare rapida si resursele financiare necesare, la timp.

Bazeaza-te pe FlexCredit si obtineti imprumutul pentru pensionari acum!