Despre noi

FLEX FINANCIAL I.F.N. S.A. cu sediul in municipiul Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, nr. 510A, et. 2, sector 3, avand Cod Unic de inregistrare 36277445 si Numar de ordine in Registrul comertului J40/9171/2016, este o institutie financiara nebancara care este luata in evidenta si inscrisa in REGISTRUL GENERAL, tinut la Banca Nationala a Romaniei, sub numarul: RG-PJR-41-110326/22.04.2020

Flex Financial face parte dintr-un grup financiar international, care din 2013 reuneste companii specializate in creditarea consumatorilor. Pana in prezent, grupul include companii care isi desfasoara activitatea in patru tari europene: Romania, Bulgaria, Macedonia si Spania. in tarile listate, grupul financiar are peste 130 de birouri deschise cu peste 2.000 de angajati si colaboratori cu inalta calificare.

Birouri FlexCredit
4+
tari europene
40+
birouri
400+
angajati si colaboratori

Istoria noastra

Pe teritoriul Romaniei, ne-am construit reteaua de vanzari, cunoscuta sub numele de . Primul birou a fost deschis in 2017 la Bucuresti si, in doar trei ani, am deschis peste 40 de birouri noi, cu peste 200 de profesionisti. inca de la inceput acordam imprumuturi de nevoi personale rapide printr-o retea comerciala in toata tara si oferim consiliere financiara competenta clientilor nostri.

Filozofia noastra

in centrul filozofiei noastre profesionale, va plasam pe voi, clientii, asa ca avem grija de linistea dumneavoastra financiara oferindu-va bani imprumut chiar atunci cand aveti nevoie. La noi, toata lumea primeste servicii de calitate, solutii rapide si conditii transparente. Cunoastem viata agitata, de zi cu zi, si apreciem fiecare minut, asa ca avem grija sa oferim asistenta financiara, intotdeauna la timp.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este consilierea fiecarui client pentru realizarea unui echilibru financiar si declaram in mod responsabil ca sarcinile noastre zilnice sunt:

  • Sa furnizam asistenta financiara accesibila, asigurand transparenta si servicii corecte;
  • Sa oferim diverse credite rapide nebancare adaptate nevoilor si cerintelor fiecarui client;
  • Sa servim rapid clientii care au nevoi financiare, fara proceduri si documente anevoioase.

Avantajele noastre

  • Oferim imprumuturi rapide de la 800 la 12000 lei;
  • Solicitam un numar minim de documente;
  • Primesti banii in cateva ore;

Produsele noastre

Flex Week - Credit cu rate saptamanale: Sume de la 800 la 7000 de lei, pentru o perioada de rambursare de la 15 la 45 de saptamani.
Flex Pensionar - Credit pentru pensionari: Sume de la 800 la 6000 lei, pentru o perioada de rambursare de la 7 la 16 luni.

Suma: 3,500 ron
Perioada: 25 saptamani

Optional