Cu totii incercam sa economisim bani, dar acest lucru se dovedeste a fi o sarcina foarte dificila atunci cand veniturile noastre sunt insuficiente pentru a acoperi chiar si cheltuielile noastre zilnice. In perioadele in care echilibrul nostru financiar este perturbat si avem nevoie de fonduri suplimentare, accesarea unui imprumut este cea mai potrivita solutie. In aceste situatii putem cauta credite rapide de nevoi personale la FlexCredit, prin care obtinem banii necesari la timp si asiguram securitate si liniste sufleteasca.

FlexCredit este o companie de credite rapide, de nevoi personale, care activeaza pe piata din Romania din 2017. Ca parte a unui grup financiar international care isi dezvolta deja activitatea in patru tari europene, compania are o vasta experienta in domeniul creditelor nebancare.

FlexCredit Romania ofera clientilor sai o gama de credite de nevoi personale adecvate fiecarei nevoi financiare. Compania ofera imprumuturi in conditii flexibile personalizate. Perioada de rambursare si valoarea imprumutului pot varia, in functie de cerintele si nevoile fiecarui client. Solicitarea unui credit de nevoi personale este usoara! Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti dintre produsele noastre:

  • Flex Week - Creditul Saptamanal poate fi rambursat pe o perioada de 15/20/25/35 sau 45 de saptamani. Sumele aferente acestui imprumut variaza de la 800 la 7.000 de lei.
  • Flex Pensionar - Creditul pentru pensionari se plateste in rate lunare pentru o perioada de 7/9/11/13 sau 16 luni. Numarul de rate depinde de suma preferata, care poate fi cuprinsa intre 800 si 6.000 de lei.

Pentru a accesa unul dintre produsele FlexCredit, este suficient sa indepliniti urmatoarele conditii: varsta peste 18 ani, sa aveti un document de identitate valabil si sa demonstrati ca aveti un venit regulat.

Cum se obtine un imprumut de nevoi personale?

Pentru confortul dumneavoastra, FlexCredit va ofera posibilitatea de a alege cum sa aplicati: personal, cu ajutorul unui consultant de credit sau online, aici, pe site-ul nostru. Fiecare dintre cele doua optiuni dureaza cateva minute si va garanteaza asistenta profesionala din partea angajatului nostru. De asemenea puteti apela numarul nostru 021 9639.

Obtineti un credit de nevoi personale de la FlexCredit fara a plati taxe suplimentare pentru procesarea documentelor si asigurati-va stabilitatea financiara necesara