Blogul nostru

Acum, FlexCredit România pune siguranța clienților pe primul loc!

Acum, FlexCredit România pune siguranța clienților pe primul loc! Alături de Metropolitan Life, ne-am adaptat nevoilor și dorințelor clienților noștri, iar acum, oferim o gamă largă de beneficii ce pot fi transformate în asigurarea financiară potrivita! Produsul de asigurare atașat creditelor de consum fără garanții, oferit de Metropolitan Life alături de FlexCredit România, are urmatoarele caracteristici:

Protecție financiară pe toată durata creditului

Pachet de asigurare cu gamă largă de acoperire a riscurilor

Este adaptabil și personalizabil tuturor nevoilor clienților

Proces de înregistrare simplu și rapid

Două Pachete de asigurare complete sunt acum disponibile pentru clienții FlexCredit. Asigurăm o gamă variată de riscuri și oferim astfel SIGURANȚA clientului în cazul în care intervin situații neprevăzute.

Celebra zicală “Nu mi se va întampla mie” nu acoperă evenimentele pe care nu le putem controla. Astfel, în colaborare cu Metropolitan Life, punem la adapost familiile și ASIGURĂM riscurile financiare.

Metropolitan Life, se alatură FlexCredit România pentru un parteneriat stabil, în care scopurile comune sunt grija și respectul față de clienții aflați în centrul tuturor acțiunilor noastre. Împreună facem lucrurile mai simple și mai sigure!

Despre Metropolitan Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Roxana Pitigoi

Roxana Pitigoi

Internal communications

Categorii

    Etichete

      Postari recomandate

      Suma: 3,500 ron
      Perioada: 25 saptamani

      Optional