Blogul nostru

6 moduri de a insufla o mentalitate pozitiva a banilor

Multi dintre noi stim ce ar trebui sa facem cand vine vorba de gestionarea banilor de baza – sa cheltuim mai putin decat castigam, sa economisim un fond de urgenta si sa investim pentru pensionare. Cu toate acestea, stabilirea obiceiurilor bune este intotdeauna mai usor de spus decat de facut.

Gestionarea banilor, ca multe lucruri importante din viata, necesita disciplina. Si disciplina nu este o stare mentala naturala pentru toata lumea. Adaugati la asta vina si rusinea pe care unii dintre noi le poarta atunci cand vine vorba de bani si aveti o reteta pentru esecul gestionarii banilor. Sau, cel putin, incercam sa ne ascundem capul in nisip ca strutul decat sa abordam problemele principale.

Dar, oricat de atragator ar parea, nu exista un singur guru financiar care sa sustina abordarea strutului ca mijloc de realizare a capacitatii financiare! De fapt, parcurgerea acestui traseu va servi doar mai multa vina si rusine pe termen lung.

Din fericire, exista cativa pasi relativ simpli pe care ii puteti face pentru a trece de la sentimente negative si lipsa de disciplina la o mentalitate pozitiva a banilor si obiceiuri excelente.

Deci sa incepem!

1. Iertati-va pentru greselile dvs. Financiare

2. Intelegeti-va mentalitatea – banii/

3. Nu va mai comparati cu altii

4. Creati (si mentineti) obiceiuri bune

5. Optimizati-va bugetul

6. Fiti recunoascatori

Cele mai simple practici pot face diferenta.

Roxana Pitigoi

Roxana Pitigoi

Internal communications

Categorii

    Etichete

      Postari recomandate

      Suma: 3,500 ron
      Perioada: 25 saptamani

      Optional