Blogul nostru

Aplica pe site si poti castiga!

Aplica pe site si poti castiga!

Persoanele care s-au inregistrat pe site-ul nostru in perioada 01/03/2021 – 30/06/2022 au participat la Campania Promotionala dedicata lor. Al 100 -lea client a castigat o mobila noua de bucatarie!

Din inima pentru inima casei tale – aceasta este descrierea perfecta pentru cadoul oferit de FlexCredit Romania castigatorului Campaniei “FlexCredit iti mobileaza bucataria!”

Felicitari Castigatorului Lucian Marius Sebastian din Satu Mare! Emotia anuntului ca a castigat un set complet de mobila pentru bucatarie a fost cu atat mai mare cu cat s-a intamplat de ziua de nastere a fiului acestuia.

Castigatorul Campaniei “FlexCredit iti mobileaza bucataria!”, Domnul Lucian Marius Sebastian din Satu Mare, are o poveste interesanta pe care va invitam sa o aflati din interviul de mai jos:

FlexCredit: Cum ati primit vestea ca sunteti castigatorul Campaniei Promotionale?

Dl. Sebastian: Am primit vestea cu mari emotii! Este primul premiu pe care il castig si vestea a venit de ziua fiului meu cel mare. Ne-am bucurat in familie si am sarbatorit evenimentul.

FlexCredit: Care sunt planurile dumneavoastra de viitor?

Dl. Sebastian: Am doi copii, un baiat de 10 ani si respectiv 4 ani. Baiatul cel mare practica fotbal de performata la CSM Olimpia din Satu Mare si sunt mandru de reusitele lui. Pe viitor sper sa continue cu pasiunea lui pentru fotbal. Cat de curand intentionez sa renovez intregul apartament pentru confortul intregii familii.

FlexCredit: De ce ati apelat la FlexCredit si cum ati aflat despre noi?

Dl. Sebastian: Facturile din ultima perioada au fost destul de mari si cautand o solutie rapida am apelat la FlexCredit pentru ajutor. Am aflat despre voi pe Facebook si am aplicat.

FlexCredit: Va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre colaborarea cu FlexCredit.

Dl. Sebastian: Primul cuvant care imi vine in minte este ”rapiditatea”. Am aplicat si imediat m-au contactat colegii vostri din Satu Mare. Mi-au promis ca intr-un timp foarte scurt voi primi creditul solicitat si chiar asa a fost. Angajatii FlexCredit au dat dovada de profesionalism si seriozitate. Am fost ajutat la momentul potrivit si va multumesc.

Roxana Pitigoi

Roxana Pitigoi

Internal communications

Categorii

    Etichete

      Postari recomandate

      Suma: 3,500 ron
      Perioada: 25 saptamani

      Optional